Politik

Inte bara tidningsläsandet: Ipad och läsplattorna förändrar bloggarna

[print_link]

Läsplattorna är här för att stanna. Googles läsplatta kommer i november, baserad på operativsystemet Chrome och byggd av Taiwan-företaget HTC.

Det är inte bara bok- och tidningsläsandet som kommer att förändras. Även bloggarna kommer att bli mer grafiska och video-fokuserade.

Som vi kan se från videon ovan av en app för det populära bloggverktyget Tumblr.

 

Apples iPad

[tags]Amazon Kindle,Barnes and Noble Nook, Sony Corp Reader, Prime View International Co, Plastic Logic Ltd, Hearst Corps Skiff, Spring Design Inc, Entourage Systems Inc, Microsoft Courier, Apple iPad, Tryckkänsliga skärmar , Tumblr iPad, iPad bloggar[/tags]

4 thoughts on “Inte bara tidningsläsandet: Ipad och läsplattorna förändrar bloggarna

 1. Omar Henriksson

  Inte Corren, inte Smålandsposten, inte Gefle Dagblad, inte Barometern, inte o.s.v.

  DN, SvD, GP javisst. Men dom är inte lokaltidningar.

 2. utlandsMartin

  Zinio är en sida som har jätte många magazin att prenumerera på. Både Zinio och Pressdisplay funkar jätte bra på iPad.

 3. utlandsMartin

  Pressdisplay (www.pressdisplay.com) har ett antal svenska tidningar, samt tusentals andra, som du kan prenumerara på för ett hyfsat pris.

 4. Omar Henriksson

  En liten reflektion: Det går idag inte att prenumerera på ENBART en digital lokal dagstidning i Sverige. Man måste ha en papperstidning också. Då kan man få göra en tilläggs-prenumeration.

  Frågar man varför, blir svaret att dom digitala tidningarna är tänkta för dom som är på resa och vill hålla sig uppdaterade. Man har m.a.o. inte fattat att läsplattorna har kommit. Eller att det inte är en pdf-fil som efterfrågas.

Comments are closed.