Google
 
Web www.usabloggen.se

Söt video om New York som IT-stad

Skrivet av Lennart on March 29, 2012
Posted Under: New York

Att New York håller på att bli IT-stad möts säkert av svenska shopping-turister med en enda stor gäspning

Men även om New York som IT-stad är som en mycket liten loppa på Silicon Valleys och San Franciscos gigantiska späckhuggare, så är utvecklingen intressant, om än litet penibel med tanke på att New York faktiskt har haft 40 år på sig att ge sig in på IT-marknaden.

Men att det finns IT-intresserade i New York visas bl.a. av New York Tech Meetup med 22 563 medlemmar, en kopia av de meetups jag går på här i Silicon Valley.

Men bättre sent än aldrig och snart kommer alltså svenska turister att kanske kunna trängas med svenska IT-ingenjörer på New Yorks gator.

Och jag lovar, det är bara en tidsfråga innan svenska tidningar kommer att börja skriva flåsande artiklar om coola svenska startupföretag på Manhattan.

Kanske trots allt ett steg i rätt riktning. I alla fall kanske vi då slipper en massa fjäskiga artiklar om en viss svensk “kunglighet” i New York.

Axplock från den nordiska pressen:

SvD – Utrikes

Svenska bloggar om: , ,

Kommentera gärna. Första kommentaren modereras, sen är det fritt fram. Svenska bokstäver: å,ä,ö,Å,Ä,Ö

XHTML: Du kan använda de här taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>