Politik

Sökes, en ryggsäck på hjul med lång stång med handtag. Kan någon rekommendera?

Members Superlight Medium Backpack on Wheels

För att ta mig till jobbet i SoMa-distriktet i San Francisco måste jag gå en halvtimme med en tung ryggsäck på ryggen. Jag skulle helst vilja ha en ruggsäck med hjul och ett långt handtag som på bilden ovan. Men jag vill ha en med en stång som är lång nog så att jag inte behöver böja mig ner eftersom jag är relativt lång. Är det någon som kan rekommendera någon som inte omedelbart går sönder och som alltås har en lång stånd med ett handtag som jag jag dra ut till omkring en meter?

One thought on “Sökes, en ryggsäck på hjul med lång stång med handtag. Kan någon rekommendera?

  1. Bossebus

    Varför skulle det vara så svårt? Köpte häromdan en superlätt kabinväska med en arm och hjul som inte lät som en amerikansk tanks. 4 hjul 3-stegs dragpinne,handtag för att bära uppför ev. trappor. Troligen kines eller korean,skiter väl jag i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *