Politik

Heidi Chakos, Cryptotips, världsresenär och Bitcoinexpert

Kryptovalutorna med Bitcoin i täten har lockat en mängd osannolika entusiaster från världens alla hörn. En av de mer osannolika är en ung tjej från den amerikanska mellanvästern som av en slump upptäckte en bloggplattform som heter Steemit och som är bygd på blockkedjan.

På den började hon blogga och tjänade nog med pengar för att kunna börja resa runt i den värld hon aldrig sett.

Brady Dale har skrivit om Heidi Chakos i Observer.comSocial Media-Powered Cryptocurrency Pays for This Woman’s Solo Globetrotting

if you read more of Chakos’s posts about her travels, which she’s been sharing on a relatively new social network called Steemit that runs a lot like Tumblr. Only a couple months of posting her stories has financed more adventures abroad with a brand new digital currency (like Bitcoin) called Steem.Chakos funded her most recent trip, to Peru. Steemit rewards users for using it by giving them some of the cryptocurrency that runs the site. “I have really been using my Steem Dollars to fund my trip to Peru,” she confirmed over email to the Observer.

Och som den andra videon ovan visar så har hon på kort tid blivit en mycket kunnig kommentator på YouTube om Bitcoin-teknologin på sin Cryptotips-kanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *