July 3, 2016 – USABloggen.se

Webbläsarna har stagnerat och inte utvecklats lika snabbt som tidigare. Men nu kommer en ny generation uppstickare med namn som Brave, Cliqz och Vivaldi, som är baserade på öppen kod-projekt som Läs fortsättningen här!

via Instagram http://ift.tt/29ffr6h via Instagram http://ift.tt/29neoAm via Instagram http://ift.tt/29qVfee via Instagram http://ift.tt/29eRIA4 via Instagram http://ift.tt/29eRdpK via Instagram http://ift.tt/29guid1

Den i särklass bästa och mest auktoritativa källan är Nate Silvers FiveThirtyEight
2016 Election Forecast
. De flesta minns säkert att det var Nate Silver som lyckades förutsäga vinnaren i det förra presidentvalet i varenda amerikansk delstat, och han var nästan lika perfekt i presidentvalet för åtta år sen.
Läs fortsättningen här!

3143167018_773976631e-5166194

I en debattartikel i Svenskan lägger Liberalerna Jan Björklund och Anna Starbrink fram ett förslag om investeringar för att få alla de olika IT-system som används inom den svenska sjukvården att standardiseras och om så behövs digitaliseras, så att de kan kommunicera med varandra. Ett välbehövligt steg som har behövts sedan länge. Men det är aldrig bra när politiker driver sjukvårdspolitik. Jan Björklunds tid som skolminister blev ju knappast någon större succé,

Och utvecklingen bör styras av kunniga läkare och IT-ingenjörer som tillsammans med företrädare för patienter och landsting kan utarbeta en plan och en åtföljande budget. Det här är ett oerhört komplicerat område och Björklunds och Starbrinks vision verkar redan vara minst ett decennium föråldrad.

Jan Björklund och Anna Starbrink skriver i SvD: Läs fortsättningen här!