Politik

Titta på censurerad amerikansk TV

Den här tecknade kaninen heter Buster. Han är stjärnan i “. ett av USAs mest populära barnprogram på TV. Men ett av hans program får inte visas på amerikansk TV för det visar personer som tillhör en grupp som vår egen pastor Green och hans lilla trosvissa flock utövar hets mot – i direkt strid mot den svenska lagen – nämligen en familj med två mammor.

Pastor Green har en trosfrände i USAs utbildningsminister som också vill förpassa dessa människor dit pepparn växer. Men om ni vågar så kan vi faktiskt se detta censurerade program
direkt på webben När ni har gjort det kan ni kanske mejla pastor Green och USAs utbildningsminister Margaret Spellings och tala om att ni har sett programmet.

Pastorn är livrädd för att dessa två mammor skall ge sig ut i naturen och, enligt pastorn, vålda djuren, jag antar älgar och renar och sånt. Säkert är Margaret Spellings lika rädd för just den möjligheten.

Jag är betydligt mer rädd för Pastorn och Maggan och jag tror att Buster klarar sig själv. Han är ju faktiskt själv är ett djur, nämligen en liten söt kanin, och en tecknad sån t.om, så tror jag att risken i hans fall är minimal.

Se programmet och se själva vad ni tycker.