Politik

Varför republikaner föredrar analsex

Republikaner är väldigt mycket för krig och vapen och allt som förstör liv, men har väldigt svårt för sex och allt som skapar liv. Under flera år har religiösa grupper försökt förmå amerikanska ungdomar att avstå från sex före äktenskapet genom rörelser som True Love can Wait

I och för sig är det kanske inte direkt en dum ide, men resultatet av den här kampanjen har visat sig vara helt annorlunda än de fromma republikanerna vill kännas vid. Ett lag läkare har nämligen studerat resultatet av den här kampanjen och funnit att de republikanska ungdomarna faktiskt ofta får STD , dvs könssjukdomar än “syndiga” ungdomar.

Och tydligen är just analsex av någon bisarr anledning republikanernas absoluta favorit. Nu kan jag inte citera Bibeln lika bra som Pastor Green, men jag tror ganska säkert att det inte står något om att Gud vill att hans folk skall praktisera just analsex.


The sad story is that kids who are trying to preserve their technical virginity are, in some cases, engaging in much riskier behavior,” said lead author Peter S. Bearman, a professor at Columbia’s Institute for Social and Economic Research and Policy. “From a public health point of view, an abstinence movement that encourages no vaginal sex may inadvertently encourage other forms at sex that are at higher risk of STDs.”

The findings are based on the federally funded National Longitudinal Study of Adolescent Health, a survey begun in 1995 that tracked 20,000 young people from high school to young adulthood. At the start of the project, the students were 12 to 18 years old and agreed to detailed, sexually explicit interviews. They were re-interviewed in 1997 and again in 2002, when 11,500 also provided urine samples.


Det här visar än en gång hur ohälsosam och direkt skadlig för barn och ungdom den republikanska kristna läran är. Möjligen hjälper de här upptäckterna till att förklara den bisarra republikanska utrikespolitiken.

4 thoughts on “Varför republikaner föredrar analsex

 1. onkel Kostja

  Roland Pettersson, vad är det som säger att man gillar analsex bara för att man är bög?

 2. Lennart

  Om Roland Petterson tar sig tid att läsa bloggen litet mer i detalj skulle han se att jag har agiterar mot republikanernas förföljelse av USAs homosexuella befolkning så länge som bloggen har existerat.

 3. N|.

  Det står iofs inget om att man inte ska ha det heller. Och egentligen inget om att “vänta med sex” heller…

 4. Roland Pettersson

  Du hatar bögar? Eller tycker du att det är okej om homosexuella sysslar med analsex men “äckligt republikanskt” om heterosexuella gör det?

Comments are closed.