Politik

Blogg TV

Evolve TV är liksom RocketBoom en av den nya sortens videobloggar som nu börjar konkurrera med traditionell TV här i USA.

De här försöken är fortfarande utomordentligt primitiva, men de visar vägen till något helt nytt. Evole TV är en speciellt intressant version av vad som kanske bäst kan kallas för Blogg TV. Den visar att det i framtiden kommer att bli möjligt att göra Blogg TV program som precis som Skype på telefoniområdet kan konkurrera med etablerade media. Genom att distribuera programmen via Webben blir kostnaderna för blogg TV bara blir en fraktion av traditionell TV.

 

One thought on “Blogg TV

  1. se

    Du kanske har en mobiltelefon med kamera? Om så, kan du videofilma någonting – skapa din egen “TV-station” – lägga in video i din blogg – två ögon och en röst – för vem vill bara titta på stillbilder? Bara läsa en massa text? Inte kunna lyssna? Låter det svårt att skapa en egen “TV-station”? Här kan du lära dig hur man gör: spelaplump.blogspot.com

Comments are closed.