Politik

Det Progressiva USA på Expressen


Det är alltid kul att försöka sig på nya saker
och jag har kollat Expressens bloggsajt. Det går faktiskt att blogga på Expressen, och jag har satt upp min egen lilla Expressenblogg, mest för att se hur Expressens bloggsajt är organiserad.


Den är inte alls dum,
men jag tycker att navigationen är litet klumpig och det känns väldigen ovant att inte kunna använda HTML-taggar direkt i bloggen. Man kan tydligen inte heller länka till bilder utanför Expressen och om man laddar upp sina egna bilder så måste Expressen godkänna dom.


Men trots det så är sajten fullt användbar
och vi får se om jag får några kommentarer till det litet väl sockersöta inlägget. Men för den som är van att skriva hur och vad man vill på sin egen blogg, och t.om. skriva om hela sabla bloggen, så känns det onekligen litet ovant.