Politik

Sökes, blogglänkar!


Många människor har varit vänliga
att länka till min blogg. Det är nu hög tid att gengälda och jag har börjar länka till alla som länkar till mig, plus givetvis till andra bloggar.


Om det är någon som länkar hit
som jag inte känner till så mejla och tala om det så skall jag länka tillbaks.

 

11 thoughts on “Sökes, blogglänkar!

 1. Lennart

  Hannelore: Tack, jag har nu lagt till din blogg till min bloggrulle! Jag har haft precis samma problem som du, om jag lägger till alla bloggar på min förstasida så blir listan för lång. Så jag har låtit min lista ligga i träda. Men jag insåg för några dagar sedan att det var väldigt orättvist att andra bloggare tipsar om min blogg utan att jag gör detsamma, speciellt eftersom de allra flesta av dessa bloggar faktiskt är mycket intressanta och jag är säker på att mina läsare också vill kolla dom. Så jag kommer att meka litet mer men min länklista under de kommande veckorna. Jag har en del saker som jag vill experimentera med.

 2. Lennart

  C.L.: Tack, det var därför jag frågade. Jag har lagt till era båda bloggar! Självklart skall bloggrullen innehålla alla som länkar hit, plus andra intressanta bloggar oavsett var de står politiskt.

 3. C. L. K. Aqurette

  Lennart:
  Det verkar råda en viss övervikt år vänster på din länksamling. Eftersom du frågar efter bloggar som länkar till dig så provocerar jag genom att påpeka att både jag och RolandPM länkat hit sedan länge. Lite variation piggar alltid upp en politisk bloggsamling. 🙂

 4. Hannelore

  Oj, det här med Google-ranking visste jag inte. Eller rättare sagt så har jag läst någonstans att man måste komma upp i över 100 länkar för att det ska påverka rankningen negativt. På en enda sida. Så många externa länkar har inte de flesta.

  Jag har ganska många länkar. Man kan inte bara anpassa sidan till Google, tycker jag. Dessutom vet ingen exakt hur Google egentligen rankar. Är lite av en affärshemlighet, tror jag.

  Hur som helst tänkte jag tala om att jag länkar till din blogg, under avdelningen Bloggar.

  Kan inte lägga alla länkar på huvudsidan, för då blir det så mycket att ingen hittar.

  Har även en ny blogg på gång där jag nästan bara tänkte lägga länkar till bloggar i högermenyn. Har inte hunnit med att fixa allt ännu.

  Hittade för övrigt din blogg i tidningen Internetworld.

 5. Anna-Maria

  Stora ord, technorati berättar om 72 bloggar som länkar till dej 🙂 Personligen hittar jag mycket intressant läsning hos dej, så jag är inte förvånad. Till mig är det inte så många som länkar (än? hmm det vete sjutton) men din blogg är en av tio som jag promotar… Keep up the good work!

  Ser med spänning fram emot vad du kan lyckas vaska fram för nordiska bloggportaler. I norge finns bland annat: http://www.blogportalen.no/ http://www.nettdagbok.no/ http://bloggarkivet.net/ http://www.bloggrevyen.com/ http://imperfektum.net

 6. Magnus Ljungkvist

  Jag länkar till dig, men min bloggrulle presenterar bara 15 länkar till slumpade politiska bloggar i taget, så det är inte alltid du dyker upp. Anledningen till att jag håller ner antalet länkar som visas på sidan är att det ger lite bättre googlerankningspoäng.

Comments are closed.