Politik

Internetäktenskap i USA


I ett tecken på hur Internet håller på att förändra det amerikanska samhället
så har två miljoner amerikaner hittills funnit sin äkta hälft på webben. Nu börjar allt fler av dessa internetäktenskap att spricka och Ellen Gamerman har en artikel i dagens Wall Street Journal, sid p4, “Mism@tched.com”, om hur USA:s ledande webbaserade äktenskapsbyråer nu försöker gardera sig mot de problem som uppstår när allt fler av deras klienter nu skiljer sig.


Websajter som Chemistry.com ,
consumating.com, eharmony.com , engage.com , jdate.com , match.com , nerve.com , true.com, Yahoo personals och blackplanet.com försöker skära ner på lögnaktiga annonser och hjälpa sina miljoner kunder att bättre kunna finna rätt motpart. Eftersom man idag hoppas kunna utöka sin service till närgränsande områden som familjerådgivning så är det viktigt för de här företagen att Internetäktenskapen inte spricker oftare än vanliga äktenskap, vilket de idag inte heller tycks göra.

 

[tags] USA, dejtingsajter, äktenskap, Internet, skiljsmässor[/tags]

One thought on “Internetäktenskap i USA

Comments are closed.