Politik

Memorial Day i Santa Cruz

Foto Det Progressiva USA. Blommande Kaktus i Santa Cruz.29/5/2006.

Vi var ute och gick vid Stilla Havskusten idag, Memorial Day. Jag har ofta bloggat om Santa Cruz som är en mycket progressiv stad där jag mycket väl skulle kunna tänka mig att bo. När jag säger att staden är progressiv så menar jag verkligen det. Staden är en samlingsplats för alla de människor som inte platsar i George Bushs och den kristna Högerns USA, d.v.s. en stor mängd mycket trevliga människor som surfare, mcgäng och studenter. Och nej, de här mcgängen är inte kriminella.

 

[tags]Santa Cruz, Kalifornien, Silicon Valley, USA[/tags]

0 thoughts on “Memorial Day i Santa Cruz

  1. Bert

    Ser inte så tydligt. Men de fläckiga bladrosetterna tyder på en aloë-/agave av något slag. Det man skulle behöva veta är om det är små rörformiga blommor i kransarna, eller inte. Är det det, så är min teori förmodligen riktig.