Politik

Loose Change och framtidens media

Erik Ohlsson har en bra och vederhäftig artikel i dagens DN Vildsinta teorier om attackerna mot World Trade Center lagom till femårsjubileet av Osama bin Ladens terrorattack mot New York och Washington.Klicka på bilden för att se filmen

Ohlsson skriver om den berömda videofilmen Loose Change som har gjorts av den blott 22:årige Dylan Avery

Filmen, som är 80 minuter lång och alltså en riktig spelfilm fast den är i videoformat, kostade bara $2000 att göra och en ny och bättre version kostade $6000.

Ni kan se filmen direkt på webben på den här länken.

Så varför skriva om en film som handlar om en konspirationsteori som är helt galen? Terrorattackerna inträffade precis som vi har sett dom på TV och Bushregeringen hade ingenting med dom att göra. Han var helt ointresserad av Osama bin Laden. Den enda han var intresserad av var att anfalla Saddam Hussein.

 

[tags] USA , Loose Change, Osama Bin Laden, Dylan Avery[/tags]