Politik

Skype och kärleken

Kärlek via Skype

Internet håller på att förändra USA på sätt som få hade trott möjligt för bara något år sedan. Tiotusentals amerikaner får idag direktkontakt med människor i andra länder, människor som de aldrig skulle ha kunnat nå om det inte hade varit för Internet och de allt vanligare bredbandsuppkopplingarna.

Ett av de mer intressanta sätten att nå ut till människor i andra länder är via Skype, som gör det möjligt för tusentals giftassugna amerikaner att dejta över hela världen. En av mina kompisar har gift sig med en kinesisk tjej och en annan med en peruansk tjej, båda via Internet.

Internet är en ögonöppnare för de annars så inåtriktade amerikanerna . Det faktum att man nu kan ringa gratis över hela världen utnyttjas allt flitigare av mängder av unga Internetkunniga amerikaner som för en generation sedan hade suttit framför teven och tittat på reklamprogram.

 

[tags] USA, Skype [/tags]

0 thoughts on “Skype och kärleken

  1. Lennart

    Bettan: Jag vet faktiskt inte. Men jag skulle absolut fråga. Det kan mycket väl hända att det beror på något annat. Och om de är dumma nog att blockera dig så visar det ju att de inte är speciellt trevliga i alla fall.

  2. Bettan

    Jo jag undrar hur man vet om man blivit utkastad som kontakt av nagon. Jag pratade med nagon som nu aldrig finns som inloggad hos mig pa datorn, men om jag gar den personens namn med muspekaren, sa star det “hördes senast av” och sa datum och tid, och da kan det ha varit alldeles nyss! Jag tror jag blivit utkastad eller blockerad av denna person men det känns för pinsamt att fraga. Hur ser man om man blir blockerad? Det maste ju ända vara en vanlig fraga, men pa alla informationssajter star det bara om hur man lägger till kontakt, aldrig motsatsen, och det tycker jag är irriterande. Sa jag hoppas att du kanske vet, om du är haj pa det här med att träffa främmande människor över Skype.
    Tack för hjälpen. Vänliga hälsningar!