Politik

Rottingmajorens Vardag: Det ringer på Strömmen

Brev till Rottingmajoren från Emil i Nipanskolan i Sollefteå

Farbror Rottingmajoren:

När farbror var här och skällde på oss för att vi var så lata och inte gjorde läxorna så beslagtog farbror min mobil.

Det var för en månad sedan. Nu har min pappa fått en räkning på 8 000 Kronor på den mobilen. Är det farbror som ringer i den? Varför har farbror ingen egen mobil?

Högaktningsfullt

Emil Abdul-Hakim Svenson. 13 år
PS
Min pappa säger att om farbror kommer hit och håller ett tre timmar långt tal om disciplin i skolan och sen tar våra mobiler så kommer han att slå fabror på käften.

Brev från Rottingmajoren till Emil i Näsåkers skola i Sollefteå

Emil,

Jag tror jag minns dig din lilla strunt. Var det inte du som satt längst fram i läderjacka och pratade i mobilen och petade dig i näsan hela tiden? Du får för sjutton vara glad att jag inte relegerade dig på stubben!

Jag har viktiga regeringssamtal som jag måste ringa och då använder jag första bästa mobil. Sluta klaga och gör dina läxor!!

RM
PS:
Och sluta hota mig, jag är större än dig och dessutom major!

 

[tags]Rottingmajoren, Svenska skolan [/tags]

4 thoughts on “Rottingmajorens Vardag: Det ringer på Strömmen

  1. Ulf S

    Sökning på Google svenska sidor ger 12.200 svar på Pervo. Och 1.400 svar på Pervon. Starkt inneord i svenskan. Till ex “partyglada pervon”.

  2. Ulf S

    Ja, nog nåste man ta till satir och humor!! Eller är det sanning?? — Dock, aldrig tidigare har vi sett en sådan skruvad samling som denna regering. Man både skrattar och gråter. Handelshögskolans kamratklubb. Diverse småmyglare och pervon. Och några senila gummor.

Comments are closed.