Politik

De tio populäraste julprylarna i år i USA

Den som dör med de flesta prylarna vinner” stod det på en lyxig stadsjeep i det exklusiva Palo Alto för inte så länge sedan.

Nu till jul är det inneprylar som gäller och Maryanne Murray Buechner skriver i Time Magazine om tio av de coolaste inneprylarna här i USA just nu: Top 10 Gadgets

Först på julklappslistan kommer givetvis Apples iPhone. Den är mycket cool och den som kan dra fram en sådan på en bjudning utan att motparten kan göra det vinner omedelbart.

Och det är givetvis det som mycket handlar om just med prylar. Att ha något som är coolare än de andra på Cafe Opera eller på något av utekaféerna utefter University Avenue.

Nikons Coolpix S51c på 8 megapixel med trådlös uppkoppling är också supercool. Men idag när alla har digitalkameror så är jag inte riktigt säker på att den platsar på en andraplats.

Netgear SPH200W Wi-Fi Skype Phone är cool på ett litet annorlunda sätt. Det är en telefon som man använder för att ringa på Skype. Mycket behändig för den som liksom jag har vänner på andra sidan Atlanten. Ja och även Stilla Havet.

Vad som gör den extracool är givetvis att den har stöd för WiFi så man kan använda den varhelst man kan koppla upp sig mot en WiFi hotspot.


Palm Centro är liksom Apples iPhone en mobiltelefon som man kan koppla upp mot Webben.


Sony Handycam HDR-CX7 med inbyggd stabilisator är lätt och en måste ha för alla videokameraentusiaster.

 


[tags] Silicon Valley, IT, Datorer, Datavetenskap, Dataf%oe%retag, H%aa%rdvara, Mjukvara, Programmering, Web 2.0, Mashups, Media, Facebook, Google [/tags]
Läs fler inlägg om Prylar

2007-11-26 Facebook, Rails, Web 2.0., PHP, måste ny IT-teknik alltid vara cool?
2007-10-28 DN:s förbluffande okunskap om bloggar: “Politiska bloggar en flopp”
2007-09-03 Nokia mot Apple, en spännande ny affärsmodell för mobilföretagen på det mobila Internet
2007-08-31 Silicon Valley, Kista, Bangalore, RTP, Seattle: IT-revolutionen förändrar oss.
2007-08-27 Kameraköpare: varning för amerikanska bluffsajter
2007-08-26 Bakom förlåten till mode-, märkes- och lyxindustrin. Dana Thomas: Deluxe: How Luxury Lost Its Luster