Politik

Mångmiljonären Hillary Clinton: diamonds are a tants best friend

Marilyn Monroe sjunger “Diamonds Are A Girl’s Best Friend” i filmen “Gentlemen Prefer Blondes” (1953

We all lose our charm in the end…

Som även den svenska pressen har uppmärksammat så har paret Clinton blivit superrika under de senaste åtta åren, vilket förklarar varför de inte skyr några medel för att armbåga sig tillbaks in i Vita Huset där Bill Clinton kommer att kunna tjäna mångdubbelt : Paret Clinton tjänade 600 miljoner kronor delvis genom att betala betydligt mindre skatt än vad jag själv gör.

 

Läs fler inlägg om Clinton

2008-04-05 USA-valet: Ohämmad ambition. Kan Hillary Clinton slå ut Obama och vinna de demokratiska primärvalen?
2008-04-04 USA-valet: Hillary Clinton, Socialdemokraterna och det okända Pennsylvania
2008-04-03 USA-valet, vem vinner i Pennsylvania? Clintons snåla tanter
2008-04-02 Bill Clintons raseriutbrott i Kalifornien. Slutet nära för Clintons?
2008-04-01 USA-valet: Obama knappar in på Clinton i Pennsylvania
2008-04-01 USA:valet, vänder vinden återigen något till förmån för Hillary och Bill Clinton?

[tags]2008 Election, 2008 Elections, Barack Obama, Barack Obama 2008, Barack Obama Hillary Clinton, Barack Obama Polls, Breaking Politics News, Clinton 2008, Clinton Super Tuesday, CNN, Hillary Clinton, Hillary Clinton 2008, Hillary Clinton Polls, Independent Voters, Independent Voters McCain, John McCain, Ohio, Ohio Debate, Texas Debate, Ohio Democratic Party, Texas Independents, Texas Poll, Texas Polls, Ohio Primaries, Texas Primary, Texas Primary Exit Polls, Texas Republican Party, Ohio Republican Primary, Ohio Primary, Ohio Turnout, Texas Turnout, Texas Primary, Texas Polls, Texas Primary Polls, Texas Primary Results, Obama 2008, Obama Clinton, Obama Clinton 2008, Republican Primary, Breaking Politics News, Obama Texas, Obama Ohio, Obama Wisconsin, Barack Obama, Barack Obama 2008, Clinton, Clinton Archives, Clinton Donors, Clinton Library, Clinton Library Archivist, Clinton National Archives, Clinton Papers, Clinton Pardon, Clinton Secrecy, Clinton White House, David Plouffe, Hillary Clinton, Obama Clinton Secrecy, Obama Plouffe, White House, Breaking Politics News, David Axelrod, Mark Penn, Pennsylvania primary, Vita Huset, Valkampanjen i USA[/tags]

3 thoughts on “Mångmiljonären Hillary Clinton: diamonds are a tants best friend

Comments are closed.