Politik

Årets prylar: Consumer Electronics Show i Las Vegas. Följ på Twitter och YouTube

[print_link]

Sony Vaio P Series Lifestyle PC. Tjejen extra.

Consumer Electronics Show i Las Vegas som började idag, Torsdag varar i dagarna fyra och är en måste-besöka mässa för alla älskare of elektroniska prylar.

Årets mässa går i finanskrisens och det mobila Internets tecken med mängder med mycket små och relativt överkomliga prylar, som t.ex. San Franciscoföretaget Clound Engines Pogoplug pryl för $ 99 plus skatt, tydligen kan man få den för $ 79 plus skatt, som har en USB-uppkoppling i ena ändan och en Ethernet-uppkoppling i den andra.

Sedan kan man koppla en USB-disk upp till Pogoplug och accessa filerna där från Internet via ens Internet router. Det kunde man tidigare med om man visste hur man gjorde men det här betyder att t.o.m. George Bush kan göra det utan problem.

 

[tags] Silicon Valley, IT, Datorer, Hårdvara, Mjukvara, Programmering, Web 2.0, Mashups, Media, Consumer Electronics Show, Clound Engines , Pogoplug, Prylar[/tags]

Läs fler inlägg om Mobil