Politik

Snart är vi alla mobila: datorproducenterna bygger mobiler

[print_link]

En cool blackberry

Den som inte för länge sedan har insett att IT-samhällt handlar om coola prylar har mycket att lära sig.

Folk som inte har råd lägger ner tusen dollar och mer per år på en cool Blackberry eller iPhone här i USA. Coolt säljer.

Nu har de smartare datorproducenterna som Dell, Acer, Lenovo, och AsusTek börjat inse vad det är som har gjort Steve Jobs så stor, nämligen det faktum att han insåg vikten av att skapa coola produkter.

Så, nu i en historisk utveckling så har de stora datortillverkarna också de börjat tänka på att utveckla s.k. smart phones.

 

[tags]Datorer, mobiler, BlackBerry , iPhone, Dell, Acer, Lenovo, AsusTek [/tags]

3 thoughts on “Snart är vi alla mobila: datorproducenterna bygger mobiler

 1. Örjan

  Jo när morsan kom dragandes med en Azus Eee med en “3” 3g dongle så förstod jag att något är på g även utanför “datornörds” befolkningen

 2. Lennart

  Örjan, bra fråga. Jag tror själv att om ett år eller så så kommer vi alla att ha en eePC och en iPhone eller något liknande med oss vart vi går.

  Känner inte till Palm i detalj men för mig är det väldigt spännande att de traditionella datorföretagen nu försöker slå sig in på mobilmarknaden. Det bör leda till en mängd innovationer framöver.

 3. Örjan

  Jo, riktigt intressant, vad tror du om Palm? Plötsligt hoppar Palm up som gubben i lådan med Palm pre verkar betydligt bättre än Sony Ericssons tappra försök.

  Mini PC typ eePC har väl också börjat dyka upp med inbyggda 3g kort.

Comments are closed.