Politik

Musik för en måndagsmorgon: Lehar, Domingo, Netrebko, Villazon

[print_link]

Franz Lehar skrev sin Kina-inspirerade operett Das Land des Lächelns 1923.

Arian “Dein ist mein ganzes Herz” är utomordentligt välkänd och sjungs här på Waldbühne, den stora utomhusscenen i Charlottenburg i västra Berlin.

Sångarna, Placido Domingo, Anna Netrebkto och Rolando Villazón behöver ingen introduktion.

[tags] Placido Domingo, Anna Netrebko,Rolando Villazon, Waldbühne, Frantz Lehar, Das Land des Lächelns, Dein ist mein ganzes Herz[/tags]

One thought on “Musik för en måndagsmorgon: Lehar, Domingo, Netrebko, Villazon

  1. Rick

    “Herr talman! Jag får väl för ordningens skull börja med att kommentera Urban Ahlin, även om det inte är alldeles lätt. Han ägnade nästan sju av sina tio minuter åt att dels recensera min person – det är fritt fram att göra det om man tycker att det är det avgörande utrikespolitiska problemet – dels åter referera det anförande han höll i denna kammare för ett år sedan.

    Därefter ägnade han de resterande cirka tre minuterna åt att hävda att jag hade för många ord, trots att han inledningsvis hade konstaterat – han hade tydligen räknat på sin dator – att det var 37 procent färre ord detta år än förra året. Den enda nyhet, efter att ha lyssnat på da capon på hans anförande från förra året, som jag kunde finna i hans anförande var att Socialdemokraterna nu har startat en blogg. Detta vill jag gratulera till, och jag undrar var de fick denna briljanta idé från.

    När jag nu har Urban Ahlin här ska jag inte inskränka mig till att bara kommentera det som inte var så mycket att kommentera i det han egentligen inte sade – det var inte så mycket – utan i stället ställa en konkret fråga till honom som är mer aktuell.”

Comments are closed.