Politik

Talibanerna i Texas: Gud vinner, Darwin och Den Stora Smällen försvinner från skolböckerna.

[print_link]

Istället för att försökra besegra muslimerna i Aghanistan vore det bättre om Barack Obama gav sig på Talibanerna i Texas som nu har bestämt att skolbarnen i delstaten skall få lära sig att Gud skapade universum för mindre än 10 000 år sedan, att Darwin var en lögnhals och att Den Stora Smällen bara är en myt.

Stephanie Simon skriver i Wall Street Journal:Texas Opens Classroom Door for Evolution Doubts – WSJ.com

The Texas Board of Education approved a science curriculum that opens the door for teachers and textbooks to raise doubts about evolution. Critics of evolution said they were thrilled with Friday’s move. …

 

[tags]Texas, Darwin, Talibaner i Texas, Texas Evolution, Texas Schools, Skolor i Texas, Texas och Gud, Skolor i USA, Den Kristna Högern, Schools, Schools and Evolutoon[/tags]