Politik

Skatta dig lycklig med TurboTax i USA

[print_link]Klicka på bilden.

Så är det dags att skatta igen. Skattedagen infaller den 15:e nu i månaden och man betalar både federal och delstatlig skatt. De allt pinsammare Republikanerna försöker starta en skatterevolt mot president Obama samma dag men jag tror inte att de kommer att lyckas.

De flesta skattar på nätet och det har vi gjort i flera år nu.

För den som undrar hur mycket man betalar i skatt i USA så kan ni kolla här. Kom bara ihåg att den enda orsaken till att USA traditionellt har haft något lägre skatt än Sverige är att man har dragit ner på förmånen så att nära 50 miljoner miljoner amerikaner får gå utan sjukförsäkring. Och till det kommer miljoner andra som har helt otillräcklig sjukförsäkring.

 

[tags]Skatter i USA, Taxes, US taxes, Skatteskalan i USA, Taxes in the United States, Skatta i USA[/tags]