Politik

Påvens makalösa Jihad mot president Barack Obama

[print_link]

Påven har gett sig in på något som envåldshärskare bör undvika: en öppen konfrontation med USA:s president.

Först har han vägrat att acceptera Caroline Kennedy och ytterligare två av president Obamas kandidater till ambassadör till Vatikanen, trots att alla tre är katoliker.

Med påvens logik, att han endast kommer att acceptera ett katolskt amerikansk sändebud som stöder hans extrema linje om abortförbud så skulle USA vägra att acceptera något påvligt sändebud som inte accepterar abort.

 

[tags]Pope, Vatican, Vatikanen, President Obama, Notre Dame University, Caroline Kennedy, Påven mot USA, Påven och Obama[/tags]

6 thoughts on “Påvens makalösa Jihad mot president Barack Obama

 1. Johnny

  Vet inte riktigt hur jag bar mig åt, men ibland överträffar man sig själv, 🙂 Likheten mellan Mona Sahlin och påven är möjligen den att båda omfamnar gammal och förlegad tro och ideologi som inte längre fyller någon funktion. Läste idag att 74% av svenska folket hade förtroende för Reinfeldt och 26% för Sahlin, ganska klara siffror. Vad svenska folket tycker om påven framgick inte, 🙂

 2. Lennart

  Johhny: Jag kan bara hålla med Bossebus. Du verkar verkligen vara på hugget just nu. Inte riktigt säker på hur vi kom över från påven till Mona Sahlin men det gjorde vi. -)

 3. Bossebus

  Johnny’s kommentarer är ett nöje att läsa!

  Snacka om klarsynthet och logik och att hålla sig till ämnet… 😀

 4. Johnny

  Det religösa USA framstår som lika bakåtsträvande och vansinnigt som den svenska socialdemokratin. Visst är påven rubbad men jämfört med Mona Sahlin och Lars Ohly framstår den katolska kyrkan ändå som relativt vettig Betänk att det finns en möjlighet att Mona Sahlin kan bli Sveriges statsminister och att skatterna höjs ännu mer. Det är lätt att bli mörkrädd för mindre. Socialdemokratin med sitt vansinniga skatteförtryck har sänkt Sverige från första plats till ca 20:nde i välfärdsligan. Socialdemokratin är ett mycket större hot mot Sverige an vad påven någonsin kommer att bli. Tänk om en majoritet av Sveriges idioter röstar på henne och vi får en slarv Maja som statsminister som ruinerar landet en gång för alla. Jag kan bara konstatera att Reinfeldt är 1000 gånger bättre än Mona Muslim, men saknar en kraftfull ekonomisk politik som gör Sverige till världsetta, men vänster har absolut ingen politik att erbjuda svenska folket.

Comments are closed.