Politik

Det vackraste som finns, Sissel Kyrkjebø – Innerst i sjelen

[print_link]

Den här visan hörde jag för första gången i ett SAS-plan på väg från Sverige till Kalifornien på 1990-talet. Vi befann oss någonstans över Island och jag satt och slölyssnade på en av musikkanalerna och så kom den här visan som liksom var riktad direkt till mig.

 

[tags]Musik, Sissel Kyrkjebø, Innerst i Sjelen, Skandinavisk musik, Anna Netrebko, Scandinavian Musik, Sissel Kyrkjebo, Norwegian music, Nosrk Musik[/tags]

One thought on “Det vackraste som finns, Sissel Kyrkjebø – Innerst i sjelen

  1. Bossebus

    Sissel är ju bra men jäkligt tjatig i längden,precis som sådana där svenska folkmusikgubbar med fioler och en gnällig tjej som mal på med gäll röst medans knätofsgubbarna drar knäande i felorna och låtarna tar aldrig slut….
    Tycker jag.

Comments are closed.