Politik

Följ med över bergen till Año Nuevo och sjöelefanterna på Stilla Havskusten

Sjöelefanter på stranden vid Año Nuevo

[print_link]

Año Nuevo State Natural Reserve
ligger 9 svenska mil söder om San Francisco och Golden Gate-bron, en låg, stenig, vindpinad udde som sticker rakt ut i Stilla Havet.

Den spanske upptäcktsresanden Sebastian Vizcaino var först på plats, efter indianerna, när han nådde udden den 3 januari 1603. Den kaplan som följde med expeditionen och som skötte skeppsdagboken, fader Antonio de la Ascension, kallade udden Punta de Ano Nuevo (Nyårsudden).

 

[tags]Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, Año Nuevo,sjöelefanter, Stilla Havskusten, Turist i Kalifornien, Turist i San Francosco[/tags]

One thought on “Följ med över bergen till Año Nuevo och sjöelefanterna på Stilla Havskusten

Comments are closed.