Politik

Bra program för utlandssvenskar på SvT. Dokument Inifrån. Den svåra kärleken

[print_link]

Ingen vet hur länge regeringen Reinfeldt kommer att låta oss utlandssvenskar fortsätta att titta på SvT på nätet, men än så länge går det.

Det inte bara går, man kan lätt koppla sin dator till sin platt-teve och se svensk TV precis som man ser amerikansk teve.

Ett av de många fina program som ger oss utlandssvenskar en viktig inblick i dagens Sverige är ett program i serien Dokument Inifrån: Den Svåra Kärleken, “Hur hittar man den rätte idag? Den man eller kvinna som känns helt rätt – den som man vill ha barn med?”

Som SvT skriver:

Maria Hagström börjar bli lite stressad. Nu har hon gjort allt som förväntas av ung kvinna idag – rest, pluggat och haft kul. Men en sak fattas. Den stora kärleken. Dokument inifråns Marianne Spanner har följt Maria och hennes tre tjejkompisar. Kärleken har aldrig varit friare. Ändå verkar det svårare än någonsin att hitta den rätte.

 

[tags]Sveriges Television,Den svåra kärleken, Maria Hagström, Micael Dahlén[/tags]