Politik

She's too fat for me: Jesuslandet i sydstaterna toppar fetmaligan i USA

[print_link]

Att amerikanerna är fetast i världen är knappast en hemlighet, men det finns också stora skillnader mellan fetman i de olika regionerna i detta – om inte avlånga – så i varje fall tokfeta land.

Folk är fetast nere i Jesuslandet i sydstaterna, speciellt i Mississippi och Alabama, ett område som länge har varit USA:s och världens problembarn.

Lauran Neergaard skriver i San Francisco Chronicle:Mississippi’s still fattest but Alabama closing in :

 

[tags]Fetma i USA, feta amerikaner, sjukdomar i USA, fetma i USA, Cellulite i USA, Jesuslandet, Fattiga amerikaner[/tags]

3 thoughts on “She's too fat for me: Jesuslandet i sydstaterna toppar fetmaligan i USA

 1. Johnny

  Vi påverkas alla av vår miljö och många får löpa gatlopp genom den nya industridieten fylld med vitt socker och andra onaturliga och snabba kolhydrater (vitt bröd, pasta, flingor, läsk, pomesfrites, ris, etc) det sätter sina spår.

  Men det finns hopp för alla, kolla in vad den här killen lyckades med, kolla in före och efter bilderna och vad han åt: http://www.lowcarbsa.co.za/

 2. A-K Roth

  Förlåt, Lennart, jag får sån lust att raljera tillbaka i försvar av dem du hånar, även om jag bara väger 10 kg för mycket, inte bor i sydstaterna och inte är religiös fundamentalist:

  Fetma går alltså hand i hand med extrem religiositet, krigshets och allmän dekadens. Gör det även det i Mexiko? Somliga läkare har nämnt obesity som en av förklaringarna till att det blev så många dödsfall från svininfluensan där.

  Kanske du kan yrka på att EU sätter alla feta sydstatsbor i ett sorts fetma-zoo så att fler kan skratta åt dom? Sedan kan ni utvidga till avdelningar med olika sorts lyten och sjukdomar och ha riktigt, riktigt roligt. 🙂

 3. Christoffer

  Dock har jag hört att Australien har gått om USA som världens fetaste land om an säger s

Comments are closed.