Politik

Mobila IT-proffs i Silicon Valley: du skall inte tro att du är nått bara för att du har en iPhone!

[print_link]

http://w3.ibm.com/help

Det finns en intressant trend bland IT-proffsen här i Silicon Valley som är värd att uppmärksammas.

Jag stöter på alltfler IT-människor som inför ett möte lägger upp hela två smartphones på konferensbordet.

Det säger rätt mycket om dagens smart-telefoner. iPhonen är allas favorit men batteriet håller inte lika länge som andra smartphones och ATT:s telefonservice är mycket ojämn, den suger helt enkelt för att tala klarspråk.

 

[tags]Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit,Alcatraz, Castro, Dataföretag i San Francisco, Gavin Newsom, Golden Gate, Market Street, Pier 39, San Francisco, San Francisco Bay, SOMA, Turist i San Francisco[/tags]