Politik

Austin Heap, Silicon Valley: fildelare mot diktaturen i Iran.Klicka på bilden.

Kann en grupp fildelare från Silicon Valley få diktaturen i Iran på fall?

I en aktion som säkert ger Beatrice Ask och Fredrik Reinfeldt för att inte tala om diktaturerna i Kina och på Kuba stora skälvan försöker man nu skicka in pyttesmå USB-diskar med en färdiginstallerade s.k. proxyserver till demokratirörelsen i Iran.

Tack vare dessa USB-diskar kan man sedan kringgå den iranska Internet-censuren och surfa anonymt på Webben.

Wall Street Journal skriver: One Way to Help Iran Protesters: Donate Thumb Drives – Digits – WSJ

 

Länkar:Iran

[tags] Iran, Barack Obama, Breaking News, emonstrations In Iran Iran, Iran Clashes, Iran Demonstrations, Iran Election, Iran Election Video, Iran Police, Iran Riot Video, Iran Violence, Iranian Riots, Iranian Riots Videos, Joe Biden, Obama Budget, Obamas Budget, Political News, President Obama, Rahm Emanuel, Timothy Geithner, Video Of Demonstrations In Tehran, Violent Clashes In Iran, Vita Huset, White House, World News, Austin Head, Austin Head Haystack, Haystack [/tags]