Politik

Dags att slänga iPhone (?): Google Voice plus TMobile myTouch 3G

T-Mobile myTouch med Google Android

Steve Jobs och iPhone har fått ökad kritik på senaste tiden. När Apple portade Google Voice iPhone app från iPhones App Store fick det bägaren att rinna över för många. Nu senast har Michael Arrington beslutat sig för att slänga sin iPhone och övergå till TMobile myTouch 3G, den smartphone som jag själv har ögonen på och som heter HTC Magic i EU.

Men Arrington har gått ett steg längre, genom att koppla upp den till Google Voice.

Michael Arrington skriver på TechCrunch: How I Learned To Quit The iPhone And Love Google Voice

 

Länkar:

[tags] Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G [/tags]

0 thoughts on “Dags att slänga iPhone (?): Google Voice plus TMobile myTouch 3G

  1. utlandsMartin

    Google Voice funkar bra på vilken telefon som helst, allt från iPhone till Televerkets gamla boxar.