Politik

Överraskande förklaring på Israelbråket, palestinierna drar mattan från under Netanyahu!

Det hysteriska “Israelbråket” har nu mattas något medan svenska folket väntar på att den svensk-amerikanske kändisastronauten Christer Fuglesang skall skjutas upp i rymden så att vi alla kan spela schack med honom där högt uppe i det blå, whao, spela schack i rymden, och med en svensk, nationalismens vågor svallar, det är bättre än att gå och slå ner nån norrbagge eller dansk på nått fotbollsevenemang det, helt ofattbart; en uppskjutning som nu har f.ö. skjutits upp.

Vi klarar bara av en nyhet i taget så njurarna och den intensifierade denazifieringen av Sverige får vänta litet medan en ny hysteri, Füglesang über alles, sprider sig över de futtiga resterna av brunskjorteSveirge.

Men medan den svenska pressen ångar på med ständigt nya 70 år gamla nyheter från Nazityskland: här är ett axplock bara från idag: Ny bild av Sverige under krigsåren, Prins Eugen följde sitt samvete och Vad vet du om Förintelsen? så håller något dramatiskt på att hända i Palestina.

Fatah på Västbanken har, helt på allvar, beslutat sig för att skapa en Palestinsk stat inom två år! Vi kan plötsligt förstå Avigdor Lieberman och Benjamin Netanyahus utfall mot Carl Bildt.

Ingen av dom är guds mest begåvade och sansade individer. När president Obama nu förhindrar dom från att bygga nya bosättningar på Västbanken och de förrädiska palestinierna sedan i Obamas skugga plötsligt kallar allas bluff genom att grunda sin egen självständiga stat så är det inte förvånande att Yvet och Bibi (Lieberman och Netahyahu) blir bindgalna och vill puckla på någon, vem som helst. Och om de inte kan puckla på palestinierna längre så vem bättre än Sverige och den ariske aristokraten Carl Bildt?

 

Länkar:Israel i CIA:s World Factbook

[tags] Israel, Västbanken, Palestina, Gaza,Carl Bildt, Avigdor Lieberman, Orly Taitz, Birther Queen, Sverige Israel, Antisemitism i Sverige, Aftonbladet Israel, Aftonbladet, Israelbråket, Anders Jörle,Elisabet Borsiin Bonnier,Donald Boström, Jan Helin, Njurar, Njurstölder, Njurar Israel [/tags]

0 thoughts on “Överraskande förklaring på Israelbråket, palestinierna drar mattan från under Netanyahu!

 1. Lennart

  Anders: Antydningarna är helt dina egna. Så vet jag vet är Fuglesang född i Sverige och därmed svensk. Var hans förfäder en gång levde har ingenting med saken att göra.

  Elakheterna, som du verkar ha missat, var att jag kallade honom kändisastronaut och svensk-amerikan.

 2. Anders Thunnberg

  Inte snällt Lennart att “antydningsvis” (med tyska uttryck m m) anknyta till unge Fuglesangs förfäders naziförflutna. Sverige är ett flyktingland, där andra, tredje generationens ättlingar etc har lika och samma
  rättigheter att
  starta sina liv som alla vi andra. Justare då att tala klarspråk och ge relevanta fakta om quisling-bakgrunden för föräldrarna och behandla Fuglesang som den självständiga individ han är.

 3. A-K Roth

  Den israeliska officiella reaktionen var överdriven och osofistikerad. Israel borde ha lärt sig att ta skit tyst, snällt och diplomatiskt. Om svenska försvaret hade anklagats i stora flersidiga uppslag att de medvetet duodar icke-svenskar fuor att ta deras organ, på diffus och konspiratorisk grund, hade det kanske gått hem hur upprörande det är. Men du låter dig föras in i egna konspirationsidéer om, säger om, du vill påstå att israeler och judar inte har skäl att vara bestörta över den uppblåsta artikeln som för fram många obelagda anklagelser med en inte ens försåtlig men helt öppen koppling till amerikanska brottslingar som är – tut-i-hornet – judar!

  Om Lieberman och Netanjahu hade hållit käften, Lennart, hade du då varit lika mån om att vrida debatten bort från Aftonbladets ansvar under tryckfriheten???

 4. Lennart

  Kerstin: Jag är stilig, inte söt, det vet du själv eftersom vi har träffats. 🙂

  Världen håller på att förändras och Mellanöstern med den. Globaliseringen är Israels värsta fiende och det muslimska Mellanösterns bästa vän. Mer om det framöver…

 5. Kerstin

  Du är söt du Lennart.
  Hur länge tror du det dröjer innan Israel har bombat sönder det nya “Palestinas” ministerier och polishögkvarter? Jag gissar att det kommer att ske inom något eller några år.
  Det var ju så man gjorde med Arafats försök i den vägen. Först bombade man hans administrativa högkvarter och sedan anklagade man honom, och palestinierna i allmänhet, för att de inte förmådde hålla ordning på sina galna “terrorister”.