Politik

Sökes: bloggtestare. Det spanska Silicon Valley, idyllisk spansk villa i San Mateo

Spansk villa i San Mateo i Silicon Valley. Foto Det Progressiva USA. 23/8/2009.

[print_link]

Den här vackra villan i San Mateo här i Silicon Valley skulle nästan lika gärna kunna ligga i södra Spanien eller Mexiko, tror jag själv i alla fall.

Kanske i Malaga eller Marbella? Ägd av en tjurfäktare, flamencodansös eller utlandsvensk kanske?

Jag lägger ofta ut mina egna bilder här på bloggen, och många mer lär det bli. Vilket leder till en viktig fråga.

En snäll läsare har mejlar och sagt att han har problem med att se mina bilder på sin IMac med Safaribläddraren. Alltså inte de bilder som jag lägger ut från Flickr utan endast mina egna bilder som är lätta att känna igen eftersom dom alla handlar om Silicon Valley och alltid ligger längst upp i varje inlägg.

 

[tags]Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, San Mateo, Villor i Kalifornien[/tags]

0 thoughts on “Sökes: bloggtestare. Det spanska Silicon Valley, idyllisk spansk villa i San Mateo

  1. Lennart

    Tom: Tack för bra kommentar. Låt mig förklara. De små bilderna du ser är kommer alla från Flickr och är för det mesta inte större. Mina egna bilder är alltid stora.

  2. Tom

    Jag har inga problem med bloggen men tycker ofta att det är trist att man inte kan klicka på bilderna för att förstora dem. Bilderna är en viktig del av skildringen av det progressiva USA och det hade varit kul att se dem i normal storlek.