Politik

Elgg, spännande öppen kodprodukt för att skapa sociala nätverk


[print_link]Klicka på bilden.

Elgg är en intressant öppen kodprodukt för den som vill skapa sina egna sociala nätverk.

 

[tags] google , twitter , facebook , iphone , search , microsoft , mobile , social media, yahoo , music , video , trends , apple , advertising , myspace , social networking , semantic web , youtube , rss , firefox , amazon , mobile web , friendfeed, blogging , security , digg , enterprise , social networks , android , data portability, marketing , privacy , lifestreaming , email, adobe, gmail , api , enterprise 2.0 , cloud computing , browsers , news , obama , startups , flickr , iphone app , web apps , web 2.0, elgg[/tags]

4 thoughts on “Elgg, spännande öppen kodprodukt för att skapa sociala nätverk

 1. Eva h

  Hej Lennart, jag heter Eva Henriksson och undrar hur det gick med elgg i Sverige. Sökerngn som eventuellt kan hjälpa till att komma igång med en community på svenska.

  1. Lennart

   Hej Eva, tyvärr verkar den inte vara speciellt populär vare sig i Sverige eller USA vad jag kan se.

 2. gurris

  Byggde en hälso sajt för svenska medlemmar men la den på is pga att det inte finns en riktig svensk översättning till Elgg. Lite krångligt att komma igång med Elgg i början men sen går det av bara farten 🙂

Comments are closed.