Politik

Kommer Googles FastFlip att göra det enklare för oss att läsa tidningarna?

[print_link]Klicka på bilden för att pröva FastFlip.

OBS tidnigarna, inte tidningen. Idag ögnar de flesta av oss igenom en jelt bunt tidning. För min egen del blir det New York Times, San Francisco Chronicle, Washington Post, Wall Street Journal (pappersupplagan), Der Spiegel, Independent, Guardian, The Nation, Time, NewsWeek, DN, SvD mm.

Nu har Google släppt FastFlip som skall göra det enklare för oss att snabbt se vad som är på gång i de olika tidnigarna, bättre än RSS tror Google i alla fall.

Miguel Helft recenserar Googles FastFlip i New York Times Google Releases News-Reading Service :

 

Axplock från den nordiska pressen:

DN.se – Kultur/Böcker: Googles projekt är här

digi.no: Mener Google undergraver opphavsretten

[tags]Web 2.0, bredband, Java, Webben, Internet, Datorer, mobile Internet, PHP, MySQL, LAMP stack, FastFlip[/tags]

2 thoughts on “Kommer Googles FastFlip att göra det enklare för oss att läsa tidningarna?

  1. Johnny

    Tack för tipset om Googels nya FastFlip program. Hittade länk till intressant Business Week artikel om Lehman konkurrsen och hur värdet på de största företagen i USA förändrats det senaste året. Största bolag (i miljarder dollar i aktievärde) ett år efter Lehman konkurrsen är EXXON på 329, Microsoft 214, Wal-Mart 199, IBM är på åttonde plats med 153, Apple på tionde plats med 148 och Google på 11:e plats med 144. Microsoft har vuxit förbi IBM och Apple samt Google kan snart vara förbi IBM med. USA har många stora framgångsrika datorföretag år 2009 med Cisco på 16:e plats med 122, Intel 19:e plats på 110 och HP på 21:a plats med 105 miljarder dollar i aktivärde. Vilket bolag som är prisvärdas överlåter jag till panelen att bedöma.

    Källa: http://www.businessweek.com/table/09/0911_lehman/

Comments are closed.