Politik

Bergen kring Silicon Valley, en glödhet septemberkväll

Bergen sydost om Silicon Valley. Foto Det Progressiva USA. 20/9/2009.

[print_link]

En bild över Homestead Highschool i Cupertino en glödhet höstdag. Det har varit oerhört hett här den senaste veckan och hennan fortsätter än några dagar.

Men så här ser det ut när jag riktar kameran mot bergen i sydöst förbi Homestead High School där Steve Jobs and Steve Wozniak en gång gick.

 

[tags]Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, Sunnyvale, Bilder från Silicon Valley[/tags]

5 thoughts on “Bergen kring Silicon Valley, en glödhet septemberkväll

 1. Johnny

  Är det verkligen världens mest avancerade massavlyssningssystem? Det är svårt att tro att Sverige skulle ha ett bättre massavlyssningssystem än USA, men det kanske vi har, hur vet man det?

  Det hade varit skönt att slippa leva i ett övervakningssamhälle i Sverige men det ville inte våra politiker.

 2. Lennart

  Johnny: Vädret låter helt fantastiskt. Här väntar ännu en stekhet dag.

  Glöm inte att Reinfeldt också har gett svenska folket världens mest avancerade massavlyssningssystem. Något att vara stolt över.

 3. Johnny

  Här i Stockholm har vi solsken och mycket klart väder, september frisk luft, perfekt temperatur, ett underbart klimat för tillfället, bara så att du vet 🙂

  Andra uppmuntrande nyheter från folkhemmet är att Fredrik Reinfeldt vann med 6-0 över Mona Sahlin i undersökning om svenskarnas förtroende för dem som politiker. Det ger hopp om att vi slipper Mona Sahlin som statsminister och därmed skadliga skattehöjningar i vårt land som redan har världens högsta skatter.

 4. Lennart

  Gregor: Det verkar inte som om vare sig Jobs eller Wozniak vad jag vet har donerat några pengar till Homestead High School.

  Det är möjligt att man har donerat datorer, jag vet inte.

Comments are closed.