Politik

Microsoft Courier, mer detaljer om Microsofts ny läsplatta

Microsoft Courier
[print_link]

Om vi tänker oss framåt i tiden säg sådär en fem-tio år så kommer ingen enda knatte då att veta vad en bärbar dator från idag är. Vadå, vad är alla de där tangenterna och varför har den ett lock? Kan man laga mat på den?

Läsplattorna kommer som en Tsunami just nu och det är inte bara Apples ryktade läsplatta som lär skall komma någon gång i Januari som vi har att se fram emot utan Microsoft jobbar på också dom på precis samma sak, Microsoft Courier.

Bloggen Gizmodo skriver: Courier: First Details of Microsoft’s Secret Tablet :

Courier is a real device, and we’ve heard that it’s in the “late prototype” stage of development. It’s not a tablet, it’s a booklet. The dual 7-inch (or so) screens are multitouch, and designed for writing, flicking and drawing with a stylus, in addition to fingers. They’re connected by a hinge that holds a single iPhone-esque home button. Statuses, like wireless signal and battery life, are displayed along the rim of one of the screens. On the back cover is a camera, and it might charge through an inductive pad, like the Palm Touchstone charging dock for Pre.

 

[tags]Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G,Web 2.0, bredband, Java, Webben, Internet, Datorer, mobile Internet, PHP, MySQL, LAMP stack[/tags]

One thought on “Microsoft Courier, mer detaljer om Microsofts ny läsplatta

Comments are closed.