Politik

Nu kan medelsvenson skriva sin egen SmartPhone-applikation

SwebApps 2.0 from Magaly Chocano on Vimeo.Precis som alla företag och nu också nästan alla privatpersoner måste vara på webben så blir det allt viktigare att man är på den mobila webben, dvs att man har sin egen SmartPhone-applikation i en s.k. app store.

Men man behöver inte längre snickra själv, idag växer det upp webbföretaget som för en ringa penning gör det möjligt för just dig att skapa din alldeles egna SmartPhone-applikation.

Olga Kharif skriver i BusinessWeek om de nya webföretagen: Do-It-Yourself iPhone Apps – BusinessWeek

 

Länkar:

[tags] Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G [/tags]