Politik

Intressant webbtvintervju med Lawrence Lessig i DN

[print_link]

Met tanke på allt som har skrivits om upphovsrätten i Sverige de senaste åren är det underligt att den kanske största experten på den här området, tidigare Stanford, nu Harvard-professorn Lawrence Lessig inte har fått större inflytande på den svenska debatten för att inte tala om den svenska lagstiftningen.

Lawrence Lessig i Sverige. Måste läsa om remix och det fria Internet.

 

[tags]Web 2.0, bredband, Java, Webben, Internet, Datorer, mobile Internet, PHP, MySQL, LAMP stack, Lawrence Lessig, Remix,Lessig DN[/tags]

2 thoughts on “Intressant webbtvintervju med Lawrence Lessig i DN

  1. Lennart

    Johnny: Tack, Larry Lessig är som sagt den absolut största auktoriteten på frågor om upphovsrätten på webben. Han är mycket lättillgänglig och det faktum att han undervisar på Harvard och har undervisat på Stanford, två av världens absolut bästa universitet, visar att han inte är någon dumbomb.

  2. Johnny

    Mycket intressant och alldeles utmärkt att du presenterar en sådan här stor tänkare på detta intrikata och aktuella område.

Comments are closed.