Politik

Julklappar från Kalifornien: 2) Smartphones, iPhone eller Android

[print_link]

Dina odrägliga rika vänner har alltså tagit flyget till New York för att handla Julklappar på Fifth Avenue. (varför kommer dom alltid tillbaks och berättar att dom flög första klass och bodde på Ritz?) Vad dom inte vet är att när den verkligen finsmakaren vill handla Julklappar i USA så reser han till San Francisco och Silicon Valley.

Vin handlade vi igår, idag skall vi handla SmartPhones, årets absolut hetaste julklapp.

Och var finner vi dom? Givetvis här i Silicon Valley där vi kan välja mellan Apples iPhone och i andra hörnan, telefoner med Googles öppna operativsystem Android. Här i USA blir det närmast HTC Hero eller Eris eller möjligtvis Motorolas Droid som kommer med Android 2.0.

 

[tags]Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G[/tags]