Politik

Hatets apostlar, Westboro Baptist Church utmanövreras vid Twitter i San Francisco

[print_link]

Den Kristna Högerns yttersta högerfalang, Westboro Baptist Church har varit i San Francisco för att demonstrera mot bl.a. Twitter, Contemporary Jewish Museum, Anti Defamation League och Jewish Community Center .

 

[tags]Alcatraz, Castro, Dataföretag i San Francisco, Gavin Newsom, Golden Gate, Market Street, Pier 39, San Francisco, San Francisco Bay, SOMA, Turist i San Francisco, Haight-Ashbury; Westboro Baptist Church[/tags]

8 thoughts on “Hatets apostlar, Westboro Baptist Church utmanövreras vid Twitter i San Francisco

 1. Björn Nilsson

  Jag missade att de här figurerna faktiskt är medlemmar i Phelps lilla knäppsekt. Därmed är de möjligen en lokal störningskälla, men inget att bry sig om. De kallar sig baptister, men baptister i gement tar avstånd från dem. Det får vara lite måtta på den religiösa galenskapen även i USA! God hates Phelps!

 2. Johnny

  Christer, kristna högern avskyr säkerligen socialism i många sammanhang, men inte i detta sammanhang. Att diskriminera människor på grund av sexuella preferenser är inte liberalism.

 3. Christer W

  Johnny, det är nog dags att du börjar studera den kristna höger, är det nått de avskyr så är det socialism.

 4. Johnny

  Lennart: “Nu är du bara dum.” Tack för komplimangen. Var det inte Churchill som sa att det var viktigt att lyssna på idioter för de har oftast rätt, 🙂

  Du och många andra använder ordet “Kristen Höger” för att beskriva en rörelse som vill diskriminera andra från lika rättigheter, det finns inga liberala eller konservativa värderingar i detta eftersom det strider mot grundläggande liberala och konservativa principer som lika värde och lika rättigheter för alla oavsett ras, religion, kön, sexualitet, etc.

  Snarare är vad du och andra kallar den Kristna Högern en Religions Socialistisk rörelse som inte respekterar andra människors lika rättigheter.

 5. Lennart

  Johnny: För alla riktiga liberaler och konservativa så har alla människor lika värde och lika rättigheter och skyldigheter enligt lag, oavsett kön, sexualitet, religion, ras, rikedom, fattigdom, etc. Nu är du bara dum. Kolla Den Kristna Högern kampanj mot det öppna samhället här i USA.

 6. Björn Nilsson

  Jag tycker det verkar vara ungefär samma grafiska stuk på de här religiösa galningarnas plakat som på Phelpsgängets plakat. Det kanske är standariserat och samma firma som levererar till alla knas-sekter? Men Phelpsarna var/är ju ett strå vassare. Att dyka upp vid soldatbegravningar med plakat om att Gud hatar soldater men älskar vägbomber måste man säga vara ganska häftigt! Åtminstone i USA!

 7. Johnny

  Det här är kristna vänsterextremister, eftersom de vill diskriminera och bestämma över andra människor, det finns inget liberalt eller konservativt i detta.

  För alla riktiga liberaler och konservativa så har alla människor lika värde och lika rättigheter och skyldigheter enligt lag, oavsett kön, sexualitet, religion, ras, rikedom, fattigdom, etc.

  Däremot motdemonstranterna uttrycker solidaritet med liberala värderingar till skillnad från vänsterextremisterna.

 8. Christoffer

  Jag vete fan. Om ens den blåaste högern vill beblanda sig med dessa pappskallar.
  Att finna amerikaner som skulle kunna säga sig att Gud hatar usa är väl som att skala ett äpple med fötterna?

Comments are closed.