Politik

Bortom horisontens land, med ditt hjärta satt i brand, följ med till soplandet i Sunnyvale


Soplandet i Sunnyvale i Silicon Valley. Foto Det Progressiva USA. 20/2/2010.

[print_link]

Långt borta i andra, östra, ändan av Sunnyvale här i Silicon Valley ligger soplandet, dit man kan köra med gamla färgburkar, oljekannor och annan gammalt brandfarligt bråte som man hittar i trädgårdsskjulet i vårstädningen.

Man kommer fram och omges genast av en helt liten arme av vitklädda gubbar. Har Talibanerna anfallet med bakterievapen, har Svininfluensan brutit ut i östra Sunnyvale, har Den Kristna Högern anfallet med flyplan somj igår i Austin i Texas?

 

[tags]Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, Återvinning i Kalifornien, Sopor USA[/tags]