Politik

Change we can believe in i USA, gud dödar de groteska Hummer-bilarna

[print_link]

Om någonting representerar den arroganta amerikanska fuck-you-världen attityden så var det General Motors gigantiska Hummer-bilar.

Fuck you till den globala uppvärmingen, fuck you världen, om vi vill köra bilar som är stora som hus och gör av med mer bensin än ett medelstort land så är det väl för fan vår sak – ska du ha en snyting?

 

4 thoughts on “Change we can believe in i USA, gud dödar de groteska Hummer-bilarna

 1. Edward i Orlando

  Instämmer helhjärat i detta. En arrogant och dessutom otroligt FUL bil. Dagens motsvarighet till “Let them it cake” mentaliteten. Blandar samman bilen med Dick Cheney av någon orsak. I wonder why…..

 2. H2

  Lennart, Snusk-Hummern är väldans stor utifrån, men innifrån är den faktiskt trång. Så trång att man inte har någon större nytta av kondomer i den.

  @ Björn, faktum är att Wal-Mart, McDonalds och andra lågpriskedjor går bättre nu i dessa ekonomiska svårigheter. Det är fler i befolkningen som tvingas handla där.

 3. Björn Nilsson

  Heter det inte Wal-Mart dit alla människor springer (förlåt – åker) och handlar? I alla fall alla låglönemänniskor som inte har råd med annat än lågprisprodukter sålda av låglöneföretag? Det är väl den gruppen som är så stor att den i princip får USA:s ekonomi att drabbas av infarkt när den knappt ens har råd med lågprisprylarna längre.

Comments are closed.