Politik

Federleys fallos kuppar prinsessbrölloppet, omskärs på Turning Torso, dråpslag mot Reepalu?

[print_link]

Federleys Fallos.

En allt mer pressad Frederick Federley planerar, enligt rykten som sägs härstamma från Babsan, som borde veta, ett monumentalt medieevenemang av historiska för att inte säga histrioniska proportioner.

Babsan

Målet, att rädda Centern från att hamna under 4% riksdagsvalet, skall nås genom en kupp mot prinsessbröllopet den 19 juni i år. Federley skall, i direktsänd TV, låta sig omskäras helnaken högst upp i Turning Torso i Malmö till tonerna av Frank Sinatras I’ve Got You Under My Skin precis samtidigt som Viktoria och Daniel knyter banden i Storkyrkan.

“Vem fan vill se på Viktoria om de kan se på mig”, som Federley uttrycket det.

Omskärelsen sägs vara ett led i Federleys konvertering till judendomen, något som han ser som ett dråpslag mot “den där jävla Reepalu och socialdemokratin i Malmö”.

Federley hoppas sedan kunna bjuda in bosättarrörelsen Gush Emunim för att etablera bosättningar i Rosengård, som Federley säger sig kunna bevisa var judiskt redan tusen år före Ansgars första besök i Birka 829–30.

 

[tags]Mellanöstern, Palestina, Gaza, Israel, Västbanken, Syrien, Iran, Irak, Jerusalem, Middle East, West Bank, Hamas, Fatah, Likud, Federley Turning Torso, Mossad, Shin Bet[/tags]

One thought on “Federleys fallos kuppar prinsessbrölloppet, omskärs på Turning Torso, dråpslag mot Reepalu?

Comments are closed.