Politik

Handcent, bra SMS-applikation på Android och Nexus One

[print_link]

Den ordinarie textapplikationen som kommer med Googles Nexus One fungerar visserligen men det är sannerligen ingenting som man gläds åt att använda.

 

[tags]Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G, Google Nexus One, Augmented Reality, Förstärkt verklighet, Tryckskärmar,Cydia, Handcent[/tags]

3 thoughts on “Handcent, bra SMS-applikation på Android och Nexus One

  1. Lennart

    Per: Jag har aldrig lyckats få “respond to” att fungera på Androids SMS-applikation, vilket är orsaken till att jag aldrig använde den. Det går däremot jättebra med HandCent. Sen tycker jag om färgerna, det gör det enklare att se vem som har skrivit vad. Men du har rätt i att utom “respond to” så är det ingen större skillnad.

  2. Per

    Hm, jag förstår inte fördelen med Handcent SMS jämfört med det vanliga. Personligen tycker jag att interfacet är kluddrigt och inte särskilt snyggt. Har den några funktioner jag ej upptäckt som överväger dess utseende?

Comments are closed.