Politik

Uppåt för IT-företagen i Silicon Valley, återhämtning för den amerikanska ekonomin?

Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot IT-industrin här i Silicon Valley. Titusentals IT-ingenjörer har förlorat jobbet och kontorsbyggnaderna står tomma. Men nu, som Cari Tuna, Jessica E. Vascellaro och Pui-wing Tam skriver i Wall Street Journal så verkar det som om situationen äntligen börjar röra sig i rätt riktning: Tech Sector in Hiring Drive – WSJ.com

The technology industry, an engine of innovation and U.S. prosperity for more than half a century, is accelerating its recovery from the recession with surging earnings that have spurred companies to sharply ramp up their hiring.

 

Länkar:

[tags] Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, Intel, Antitrustlagstiftning, Google Apple[/tags]