Politik

Det storslagna Silicon Valley: Panorama över Google med palmerDet Storslagna Silicon Valley: En av Googles finaste byggnader. Foto Det Progressiva USA. Klicka på bilden för att se en större version

[print_link]

Allteftersom kamerateknologin utvecklas och vi får tillgång till fler verktyg i datormolnen så blir det möjligt att lätt och enkelt ta storslagna bilder som den ovan.

Vaddå storslagen kanske någon säger, en liten fjuttig bild på några palmer och en byggnad äv väl inte så märkvärdigt. Men klicka på bilden så får ni se en ännu större version som verkligen inte är så fjuttig.

Speciellt inte med tanke på att den här bilden är tagen med min pyttelilla Canon Powershot SD 750 som jag lätt skulle kunna stoppa i västfickan om jag ägde någon väst.

 

[tags]Silicon Valley, Startupföretag, Riskkapital, Stanford University, Berkeley University, Palo Alto, IT, Google, Facebook, Twitter, Apple, Cupertino, Intel, Antitrustlagstiftning,[/tags]

2 thoughts on “Det storslagna Silicon Valley: Panorama över Google med palmer

  1. mattu

    It would be great to see your ICE panoramas uplaoded to Photosynth where we can really explore them. Just click on the “upload to photosynth” button in ICE.

Comments are closed.