Politik

Todos somos Arizona, protesterna växer mot Arizonas brutala invandringslag

Vad kan man säga om Arizona, en delstat mest känd för de gamla västernfilmer med bl..a John Wayne som spelades in där för gud vet hur länge se, ja och för högerpolitiker som den skräckinjagande Barry Goldwater och den skrattretande John McCain.

Så det kanske inte kommer som en total överraskning att Arizonas politiker nu har drivit igenom en totalitär och öppet rasistisk immigrationslag som skulle ha passat bra i Nazityskland men knappast president Obamas USA.

Protesterna mot Arizona har inte uteblivit, inte minst här i Kalifornia och miljoner latinamerikaner kommer nu förhoppningsvis att strömma till det demokratriska partiet: Arizona’s immigration crackdown: The backlash begins | The Economist

 

Länkar: Eric Cantor,Republikanernas hemsida,Mitch McConnell,National Review

[tags] Republikanerna, Reoublican Party, Michael Steele, George Bush,Abortförbud, Arizona, Todos somos Arizona, Immigrationslag Arizona,Arizona Immigration , Arizona Immigration Law , Comprehensive Immigration Reform , Immigration Reform [/tags]