Politik

Bay to Breakers, San Franciscos stadsmara fyller 99

[print_link]


Klicka på bilden

San Franciscos Bay to Breakers maraton är ett av två som staden håller sig med. San Francisco Maraton är en seriös stadsmara som hålls den 25:e juli och som bl.a. går över den storstilade Golden Gate-bron.

Trots att Bay to Breakers, som körs idag, också det är en seriös stadsmara så gäller det bara för de professionella löparna i täten. För resten av löparna är Bay to Breakers en enda stor folkfest där det gäller att ha så kul som möjligt, ha så litet kläder på sig som möjligt, helst inga alls och att dricka så mycket som möjligt.

 

[tags]Alcatraz, Castro, Dataföretag i San Francisco, Gavin Newsom, Golden Gate, Market Street, Pier 39, San Francisco, San Francisco Bay, SOMA, Turist i San Francisco, Haight-Ashbury, San Francisco Maraton, Bay to Breakers[/tags]