Politik

Livet i de amerikanska förorterna: min iPad-utrustade gräsklippare än större än din lilla jävla gräsklippare.

Det är svårt att riktigt förstå varför allt alltid ska vara störst, fetast, dyrast och vulgärast i USA? Vad är det som ligger bakom?

Hundpsykiater, den sjuka Kristna Högern, miljoner amerikaner, feta som luftskepp som stönande armbågar sig runt i korridorerna på snabbköpen i jakt på hårdsockrad mat, SUV:n och stadsjeepar stora som stridsvagnar, personliga tränare, tungt beväpnade Jesusfreakar, bisarra svenska Hollywoodfruar, osv osv i all oändlighet.

Gwendolyn Bounds skriver i Wall Street Journal om de gigantiska gräsklippare som tusentals amerikaner i förorterna helt enkelt måste ha för att visa grannarna vem som är värst, störst och vulgärast: Super Mowers Ride Into Town – WSJ.com

Linda and Bob Thayer of Wellington, Ohio, recently invested in a sporty new set of wheels. It boasts a premium engine, high-backed ergonomic seating and all-wheel steering that can turn the vehicle on a dime.

 

[tags] Lawn movers, Gräsklippare i USA, Stört och värst i USA, Super Mowers [/tags]