Politik

Toshiba Satellite A665-3DV, är vi redo för tredimensionella datorer?

Jag såg James Camerons tre-dimensionella Avatar på rekommendation av mina söner och gillade den starkt.

Så kommer vi att få tre-dimensionella gränssnitt i datorerna i framtiden? Jag tvivlar på att dom kommer speciellt snart. Pekskärmsmobilerna har redan gett oss förmågan att manipulera objekt som de kemiska elementen med våra fingrar och vi kommer säkert också att snart kunna lära oss den mänskliga anatomin genom att skala av olika lager av människokroppen.

Så det är inte säkert att full 3D skulle ge oss så mycket mer med dagens teknologi.

Willa Plank i Wall Street Journal verkar inte heller tro att tre-dimensionella datorgränssnitt ligger runt hörnet, i sin recension av hur det är att spela tredimensionella datorspel på den specialdesignade Toshiba Satellite A665-3DV, se videon ovan: Worth It?: Toshiba’s 3-D Laptop – WSJ.com

 

Länkar: 3D-film.

[tags]Toshiba Satellite A665-3DV, Tre-dimensionella datorspel, Tre-dimenensionella datorer, Computer games, Avatar [/tags]

One thought on “Toshiba Satellite A665-3DV, är vi redo för tredimensionella datorer?

  1. Omar Henriksson

    Jo det är en kul grej, men problemet är glasögonen. Dom går sönder, dom kommer bort, dom är dyra och om man redan har glasögon så är dom ytterst besvärliga.

    Innan man har löst det problemet så blir det nog mest bio och kanske speciella spel-datorer (till hutlösa priser naturligtvis)

    Föesäljningen av 3D-TV här i Sverige går ytterst trögt. Dom finns i affärerna, folk är nyfikna, men ingen köper.

Comments are closed.